вторник, 25 августа 2009 г.

Техноматика підкорює нові вершини

Ось і закінчились вихідні. Але вони пройшли не марно. А як же могло бути інакше, якщо ми були в Карпатах. Наша команда підкорила відразу 3 карпатські вершини!!!

Хочу коротко розповісти про те, як все відбувалось:

- Перший день, після достатньо виснажливого переїзду Київ-Яремча, ми піднялись на полонину Хомяків і там розбили палатки. Розпалили вогнище і приготували вечерю. Ніч була дуже зоряна і ми до пізньої ночі вивчали різні сузір’я на небі.

- Наступний день, залишивши палатки і рюкзаки на полонині, ми піднялись на гори Синяк і Малий Горган. Звідти відкриваються просто фантастичні краєвиди, людей практично не зустрічали, на відміну від першого дня. Трішки позасмагавши, ми повернулись до табору, щоб не пропустити вечерю.

- Так як на третій день ми мали виїжджати до Києва, то прокинулись раненько і піднялись на гору Хомяк. Вночі був маленький дощик і під час сходження гора була вкрита хмаринками. Та коли ми піднялись на вершину,на нас чекав сюрприз - виглянуло сонце і хмари розступились, відкривши для нас красу карпатських гір. Спуск був теж цікавим, так як ми трішки заблукали і мусили продиратись через чагарники. Скупнувшись в гірській річці і пообідавши в колибі ми вирушили додому.

Було дуже класно. Ми відпочили від комп’ютерів, телефону і міських проблем. Відпочили душею і зарядились енергією для ще кращої роботи ) Дуже сподобалось, що ми зі співробітниками вміємо не тільки працювати разом, але й відпочивати. Я впевнений, що це не останній похід для нас.

Окреме СПАСИБІ Сергію Садовському з ОТП за допомогу в виборі маршруту і порадами.

Комментариев нет: